Annoncering

CyberCycling.dk er det virtuelle samlingssted for cykelmotionister – fra nybegynderen til den garvede super-motionist. Siden starten i august 2003 er CyberCycling.dk’s besøgstal steget støt, og portalen hører i dag til blandt de mest populære danske cykelsites med op mod 1500 daglige besøgende i højsæsonen.

Målgruppen
Bannervisninger på CyberCycling.dk er kvalitetsvisninger, da de besøgende stort set alle er aktive udøvere. Du får derfor eksponeret din annonce i det rette forum, når det gælder markedsføring af cykelrelaterede produkter og ydelser.

Priser
På CyberCycling.dk betaler du til faste lave priser, som afregnes månedsvis eller kvartalvis. Det er dog også muligt at afregne i forhold til antal bannervisninger, hvis du foretrækker det. Uanset hvad du vælger vil en aftale altid omfatte et garanteret antal minimumsvisninger af dit banner.
CyberCycling.dk drives af firmaet Puls Marketing, som er momsregistreret.

Annoncering med måde
Af hensyn til både annoncører og brugere er annoncepladsen på CyberCycling.dk begrænset. Filosofien er, at for mange annoncer på en gang virker unødigt “støjende”, og den enkelte annonce forsvinder i mængden. I stedet anvendes annoncerotation, hvor annoncer skifter når brugeren klikker sig videre. Det kan betyde lidt færre visninger, men alligevel større sandsynlighed for at få opmærksomhed, besøgende og kunder.