Hold fingrene varme i mellemsæsonen

inderhandskeDet er typisk at vi i mellemsæsonen hører kunder beklage sig over, at de fryser om fingrene i en kortfingret handske, og de har det ALT for varmt i en langfingret handske. Herunder er et lille råd for en perfekt handskekombination til kørsel i mellemsæsonen:

Kulden nærmer sig

I takt med at vi nærmer os vinteren, falder temperaturen gradvist. Dette forårsager en del problemer for en masse ryttere, i hvert fald hvad angår den rette påklædning. Det gælder blandt andet, når det kommer til at finde den rette balance mellem for lidt og for meget tøj.

I mellemsæsonen vil en vinterhandske på nuværende tidspunkt være alt for varm, og langt fra åndbar nok til at køre med. Tillige vil en kortfingret handske muligvis være en tand for kold, især i morgentimerne.

Derfor foreslår jeg en handske kombination – jeg selv, samt adskillige af mine klubkammerater har anvendt længe.

Aftjent værnepligt

Find en gammel kortfingret handske som du mener alligevel har aftjent sin værnepligt, og derved ikke holder til næste år. Herudover bør du anskaffe dig en inderhandske, såfremt du altså ikke har en. “Tricket” er så at køre med inderhandsken under den kortfingrede handske. Dette giver dig mulighed for at undgå de varme svedige vinterhandske, samt de kolde korte sommerhandsker.

Omtalte inderhandske kunne være sådanne modeller: Klik her

Af Daniel Emanuel

CyberCycling.dk – alt om cykelmotion